Vrijblijvend advies

Wij komen graag bij u langs

Iedereen weet dat er iets moet gebeuren rond de uitvaart. Toch wordt dat vaak pas geregeld als uzelf of een dierbare overlijdt. Het loont de moeite om er toch eens over te praten met uw familie. Dat scheelt later een hoop onduidelijkheid. Stelt u zich eens de uitvaart voor. Hoe zou u wensen dat die verloopt? Wilt u een eenvoudige houten kist of een meer exclusief model? Wilt u na de crematie uitgestrooid worden en zo ja, waar? Heeft u een favoriet muziekstuk wat u wilt laten horen? Bent u gelovig of hecht u waarde aan andere rituelen? Wij brengen u graag op een idee door de vele mogelijkheden met u te delen. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u op weg helpen. Welke uitvaart ook bij u past: traditioneel of eigentijds, en alles wat daartussen zit. Wij gaan graag met u in gesprek.

Uw steun in moeilijke tijden

Nicodemus verzekert u van een uitvaart die even bekwaam als discreet wordt uitgevoerd. We stellen eer in wat we doen, maar lopen daar niet mee te koop. Bij een overlijden past bescheidenheid. Ons werk spreekt immers voor zichzelf.

Maakt u zich tijdens de uitvaart geen zorgen over het verloop van de plechtigheid. Dat doen wij voor u. U hebt dan de rust om de overledene te gedenken, herinneringen op te halen en elkaar te troosten. De uitvaart is een verdrietige, maar bijzondere belevenis die u nog lang moet bijblijven. Wij zijn uw steun in moeilijke tijden.

Wij zijn er voor u

Sluit Menu
Sluiten