Condoleanceregister

Welkom op ons online condoleanceregister. Klik op de naam van de overledene voor het achterlaten van uw persoonlijke boodschap.

Mw alie Guijt (Pieta)

Ze heeft haar laatste zucht gegeven Met al haar kracht gestreden Van iedereen nog afscheid kunnen nemen Rust maar zacht Het is je gegund

Lees verder »

Dhr Jozef Tol

Als het lichaam niet meer wil en het leven wordt een lijden kan het voor het sterven dankbaar zijn omdat het komt als een bevrijden.

Lees verder »

Mw Annie Tol

Haar huis was een trefpunt voor velen. Zij was tot het laatste moment betrokken bij allen die haar lief waren. We zullen haar missen.  

Lees verder »

Mw Nel Zwarthoed

Je handen hebben voor ons gewerkt. Je hart heeft voor ons geklopt. Je ogen hebben ons tot het laatst gezocht. Rust nu maar uit.  

Lees verder »

Dhr Sijmen Tol

De kaars leek bijna eindeloos, maar is nu stil gedoofd. Wil eenieder die geen circulaire heeft ontvangen, deze aankondiging als zodanig beschouwen.

Lees verder »

Dhr Jan Plat

Werken was je leven, voor eenieder stond je klaar, dank voor alles wat je hebt gegeven, dank voor hetgeen wij betekenden voor elkaar.  

Lees verder »

Dhr Piet Tol (Pé)

Heel bijzonder, heel gewoon, gewoon een heel bijzondere man. Veel te vroeg en heel onverwacht is hij van ons heengegaan. We gaan je heel erg

Lees verder »
Sluit Menu
Sluiten