over nicodemus

Nicodemus is een uitvaartonderneming met een bewezen reputatie. Wij zijn van oudsher sterk in traditionele begrafenissen, maar zijn ook thuis in crematies en moderne plechtigheden. Onze jarenlange ervaring geeft ons de souplesse om snel te schakelen en doortastend te handelen. Bij Nicodemus loopt iedere uitvaart als een klok: efficiënt, accuraat en punctueel. We houden ook ruimte beschikbaar voor als het programma iets uitloopt. Zo krijgt iedere uitvaart de tijd die ervoor nodig is.

Authentieke aanpak
Uitvaartverzorgers Guido Woerlee en Johan Schokker draaien al tientallen jaren mee in het vak. Toch beschouwen zij elke uitvaart alsof het de eerste was. Daardoor is hun toewijding altijd authentiek en oprecht. Bij Nicodemus leggen we de lat hoog. Iedereen verdient een uniek afscheid. Niemand is hetzelfde, daarom is iedere uitvaart anders. En iedere nabestaande heeft recht op een blijvende herinnering. Een uitvaart is voor ons pas geslaagd als de familie ons dankbaar is.

Geworteld in Volendam
Een gedegen en beheerst verloop van de uitvaart is ons oogmerk. Die professionaliteit houdt ons scherp. En dat moet ook, want Nicodemus is een uitvaartonderneming die stevig in Volendam is geworteld. Doordat we zelf Volendammers zijn, kennen we de overledene en zijn of haar familie vaak ook. Dat zorgt voor een grote betrokkenheid. Het vinden van de juiste balans tussen beroepsmatige afstand en medeleven is dan essentieel. Onze mensen zijn op die eigenschappen geselecteerd. Bovendien worden ze regelmatig getraind. Een geslaagde uitvaart is onze 25 goed opgeleide professionals wel toevertrouwd.

Alles in eigen beheer
Doordat we het meeste werk zelf doen, hebben wij de volledige regie over het verloop van de ceremonie. Zo houden we controle op de kwaliteit. In onze showroom hebben we 20 verschillende uitvaartkisten op voorraad. We beschikken over een eigen opbaarkamer en uitvaartcentrum en twee rouwauto’s. Ook het drukwerk verzorgen wij zelf. Bij ons bent u altijd welkom om wensen en ideeën ten aanzien van de uitvaart te bespreken, vóór een overlijden of daarna.

Wij zijn er voor u

Uitvaartteam nicodemus

#

Johan Schokker

#

Bonny Tuijp-Tol

#

Geer Schokker-Veerman

#

Ingrid Tielemans-Tuijp

#

Guido Woerlee

#

Christina Kes

Sluit Menu
Sluiten